Kaliteli Tuz lamba seçimi

Kaliteli Tuz lamba seçimi 
Eviniz yada iş yeriniz için  tuz lambası seçerken, dikkat edilmesi gereken birkaç önemli seçenekler vardır. Sadece ucuz fiyat olmasina kapılmayın sizin için kaliteli tuz lambalari nasil seçilir anlatıcağım
Kaliteli  tuz lamba  asılar sürecek,  harika bir görünüme sahip olacak, uzun süre dayanacak ve çok daha fayda sağlayacak nitelikte olmalıdır. Bu kalitedeki lambalara biraz daha fazla para vermeye bakın. Ne kadar ekmek o kadar köfte bu işdede.

Çankırı doğal kaliteli tuz lambası almadan önce bilinmesi gereken 4 seçenek var

Renk Seçimi ; 
Her kristal tuz lambası eşsizdir ve benzersizdir birbirine ne kadar benzerse benzesin üretilmiş olduğu kaya tuzu çeşitlerine göre farklı renk tonlarına sahip olabilir.  Lambanın üretildiği kaya tuzunun beyaza yakın olması yüksek kalitede olduğunu gösterir ancak turuncu ve pembe gibi farklı renklere sahip olması düşük kalitede ki  tuzlardan üretildiği göstermektedir. Çünkü tuzun beyazlık seviyesi içeriğinde ki elementlerin dengeli dağıldığını gösterir.  Dünyada yer alan tuzlar içerisinde beyazlık derecesi en yüksek ve kaliteli olan tuz  Çankırı kristal kaya tuzudur.  Çankırı kaya tuzu lambası hangi renk ampul takılırsa takılsın beyaz renginden dolayı o ışığın rengini vermektedir. Bu nedenle renk seçeneği açısından farklı renkte ki ampuller tercih edilebilir. Ancak himalaya kaya tuzu lambası gibi pembe ve turuncu renklerde ki tuzlardan üretilen lambalar ışık rengi ne olursa olsun tuzun rengini bastıramamaktadır.  Çankırı Tuz Lamba diyari olarak beyaz ve kil oranı yüksek lambaları tavsiye etmekteyiz. 
Örnek Gösterilmek gerekirse bu tür lambalari tercih etmenizi isteriz ve bu tür kaliteli tuz lambalarindan satın almak istiyorsanız bu siteyi tercih etmenizi isterim 2 yılldır kullanıyorum bu zamana kadar ampulu bile değiştirmedim o kadar kaliteli iş yapıyorlar.