Sıra takip programı

SEO SIRA TAKİP PROGRAMIGoogle Sıralamanızı Takip Edin Web site sahiplerinin en büyük sorunlarından bir tanesi de sitelerinin anahtar kelimelerinde Google ‘da gösterdikleri değişiklikler. Her gün Google ‘a girip sitelerinin durumlarını gözlemleyip not almak ve düşüş mü var çıkış mı var diye takip etmek can sıkıcı bir olay. Özellikle birden fazla sitesi olan webmasterlar için bu durum daha da zor oluyor. Bunun için yapılmış çok güzel bir program mevcut. Programın kullanımı ise oldukça basit Free Monitor for Google isimli programımızı bilgisayarımıza indirip çalıştırdıktan sonra karşımıza açılan pencerede takip etmek istediğimiz sitelerimizi ekleyebiliyoruz. Sitelerimizi ekledikten sonra ise site ile ilgili anahtar kelimeleri ekliyoruz.

Daha sonra sorgulama butonuna tıkladığımızda sitelerin şu anki durumları hemen önümüze geliyor. Programın en güzel özelliklerinden bir tanesi de en son yapılan sorgulama ile o an yaptığınız sorgulamayı karşılaştırıyor ve belirlediğiniz anahtar kelimelerde değişiklik var ise kaç sıra aşağıya veya yukarı çıktığınızı gösteriyor. Bu sayede hangi kelimede ne kadar geri düştüğünüzü veya ne kadar yukarı çıktığınızı rahatlıkla görebiliyorsunuz.

Ufak boyutu sayesinde bilgisayarınızda çok az yer kaplayan Free Monitor for Google programı ile artık sizde sitelerinizin Google pozisyonlarını ve sıralamadaki değişikliklerini çok kısa sürede görebilecek ve sitelerinizin durumlarını takip etmekte zorlanmayacaksınız.