En İyi forum scriptleri

En İyi forum Scriptleri
Blog sisteminin dışında, forum sistemi kurmak isteyenler için En iyi PHP Forum Scriptleri ‘ni paylaşıyoruz. Bu forum scriptleri piyasada en çok tercih edilenlerdir. Web sitenize bir forum eklemek harika bir fikirdir. Aslında, İnternet forumları uzun bir yol kat etti ve kitlenizi nişanlandırabilmeniz için etkili bir araç olduğunu kanıtladı. İnsanlar çözüm arayan forumlara gelirler.
Bu nedenle, İnternet forumları topluluk oluşturmak için yararlıdır ve ziyaretçiler tekrar tekrar web sitenize geri dönmeye devam etmektedir.
Binlerce üye olan birçok popüler forum sitesi var. Bu forumlar birçok yararlı bilgi ile doludur. Popüler forumlardan bazıları Sitepoint, DigitalPoint vb. Tür.

Neden Forum Sitesi?

İnternet forumu, bülten panosu veya mesaj panosu birçok diğer kullanıcıyla tartışmaya başlayabileceğiniz bir yerdir. Bu, insanlara gönderilen mesajlar şeklinde tartışmalar veya dönüşümler düzenleyen çevrimiçi tartışma sitesi.
Internet forumlarındaki mesajların genellikle bir satırlık metinden daha uzun olduğu ve geçici olarak arşivlendiği anlamında sohbet odalardan farklıdırlar. Forum mesajları, sohbet gibi kaldırılmaz ve herhangi bir forum üyesi istediğiniz zaman mesajınıza cevap verebilir ve istediğiniz zaman bunları görebilirsiniz. Dahası, Internet forumlarında yayınlanan mesajların görünür hale gelmeden önce bir moderatör tarafından onaylanması gerekebilir. Bir İnternet forumunda yapılan tek bir konuşma genellikle “konu” ya da “konu” olarak adlandırılır. Her yeni tartışmaya bir iplik adı verilir ve bir takım kişiler tarafından cevap verilebilir. Bu nedenle, birçok kişi bir İnternet Forumu üzerine bir tartışmaya katılabilir.

En iyi PHP Forum Scriptleri

#1 XenForo Forum


En iyi Forum Scriptleri – Xenforo
XenForo, PHP programlama dilinde yazılmış önde gelen bir PHP forum yazılım paketi. Eski vBulletin kurşun geliştiricileri tarafından yönetilen bir ekip tarafından geliştirildi.
Bu forum yazılım ödenir ve birçok dahili SEO özellikleri, güçlü eklentileri, son faaliyet akışı, sosyal katılım işlevleri ve çok daha fazlası vardır. Forum ilanları günlük yönetimi ve yönetimi için harika bir forum betiği.

#2 vBulletin Forum


En iyi Forum Scriptleri – vBulletin
vBulletin veya vB, en iyi premium çevrimiçi forum scriptlerinden biridir. Bu, vBulletin’ı ilk tercihi yapan forumları kullanan birçok büyük web sitesinin bir numaralı tercihidir. Tartışma ve forum, gruplar, fotoğraf albümleri, takvim, etkinlikler ve görev yönetimi, anketler, blog siteleri ve daha pek çok özellik ile takviye edilmiştir.
Seçebileceğiniz üç sürüm seçeneği vardır: yayıncılık paketi, forum klasiği ve mobil paket. İhtiyaçlarınıza göre farklı maliyetlerde gelirler. VBulletin ile her yayıncının kitlelerini kapması kolaylaşır. Profesyonel forum ihtiyacı için bir zorunluluktur.

#3 Invision Power Board


En iyi Forum Scriptleri – iPB
Invision Power Board veya IP. Board, web üzerinde ilgi çekici bir tartışma forumu oluşturmanıza olanak tanıyan güvenilir ve güvenilir bir forum yazılımı çözümüdür. IP. Board, premium forum yazılım çözümüdür.
Kapsamlı bir araç seti sunar ve kullanıcılara hızlı ve güvenilir bir çevrimiçi forum platformu sağlayarak zahmetsizce tartışmalarını sağlar. Ayrıca, kullanıcıların web sitenizdeki içeriği paylaşmasına ve tanıtmasına olanak tanır. IPB son derece yapılandırılabilir ve site sahipleri ve yöneticileri tam olarak ihtiyaçlarına göre ayar yapabiliyorlar. Sonuçta, IP. Kurul, web’de harika topluluklar oluşturmaya yardımcı olur.

#4 MyBB


En iyi Forum Scriptleri – mybb
MyBB, en iyi ücretsiz PHP forum betiğinden biridir. Ziyaretçilerin tartışmalara kolayca katılabilecekleri ve yayınlarını işaretleyebilecekleri sezgisel bir tartışma panosu yapısı sağlar.
MyBB, forum yöneticilerinin ve denetleyicilerin tartışmaları kontrol etmesini ve forumun düzenli kalmasını sağlayan satır içi düzenleme ve denetleme özellikleriyle doludur.

#5 SMF


En iyi Forum Scriptleri – SMF
Simple Machines Forum, birkaç dakika içinde kendi çevrimiçi topluluğunu kurmanızı sağlayan, güçlü ve ücretsiz bir forum yazılım paketidir. Bu PHP ile yazılmış ve MySQL veritabanı kullanır. Bir bülten tahtasında ihtiyaç duyduğunuz tüm özelliklerle doludur.
Özel yapılmış şablon motoru, mesaj panonuzdaki düzende tam kontrol sağlar. XOOPS, Mambo gibi içerik yönetim sistemleri ile entegre edilebilir, ayrıca eklentileri destekler.

#6 bbPress


En iyi Forum Scriptleri – bbPress
WordPress ile tanınıyorsanız bbPress’i WordPress’in yaratıcısı tarafından bilmeniz gerekir. WordPress.ord powered site içinde tartışma forumları kurmanızı sağlar. Güçlü geliştirme ekibi tarafından desteklenen ve iyi destek veren herkes bbPress’i seçebilir.
WordPress ve forum yazılımlarını bütünleştirmek istiyorsanız, bbPress ilk tercihiniz olabilir. Forum yazılımını seçerken dikkate alınması gereken güçlü bir forum betiği. Ana vurgusu, entegrasyon kolaylığı, kullanımı kolaylığı, web standartları ve hızıdır.

#7 Vanilla Forums


En iyi Forum Scriptleri – Vanilla Forums
Vanilla Forums güçlü bir forum yazılımı çözümüdür. Tartışma forumlarını güçlendirmek için barındırılan ve açık kaynaklı topluluk forumu yazılımı sağlar. Esnek ve kullanımı kolaydır. Vanilya, topluluk tarafından desteklenen çok dilli bir forum betiği olarak gelir.
Hem barındırılan hem de kendi kendine barındırılan seçeneği sunar. Vanilla ile olumlu katılımı ödüllendiren özelleştirilmiş bir topluluk oluşturabilirsiniz.

#8 Simple Forum


En iyi Forum Scriptleri – Simple Forum
Basit Forum, tüm web sitenizi güçlendirmek veya bir grup insanla iletişim halinde kalmak için kullanılabilecek premium yanıt veren topluluk forumu yazılımdır.
Dakikalar içinde benzersiz bir forum oluşturmanıza olanak tanıyan güçlü özelliklerle dolu. Web sitenizde tartışmayı etkinleştirmek için kullanabileceğiniz en basit ve güçlü yoldur.

#9 phpBB


En iyi Forum Scriptleri – phpbb
phpBB, en popüler ücretsiz ve açık kaynak forum bülten panosu komut dizilerinden biridir. Tüm web sitenize güç sağlamak için kullanılabilir veya bir grup insanla iletişim halinde kalmak için kullanılabilir. Tahtabınızı özelleştirmek için yüzlerce stil ve resim paketi sağlar.
Aslında, phpBB, PHP betik dili ile yazılmış ve MySQL veritabanını kullanan açık kaynaklı bir PHP forum betiği. Kurulumu çok kolaydır ve yönetici denetim masasını kullanımı kolaydır.
PhpBB, herhangi bir konuyla uğraşmanıza yardımcı olabilecek geniş bir geliştirme topluluğuna sahiptir. Bedelsiz kullanılabilecek pek çok tema sağlar. PhpBB, güçlü bir çevrimiçi forum sitesine sahip olmak için tüm şartları yerine getirmektedir.

#10 Flarum Forum


En iyi Forum Scriptleri – Flarum
Flarum, en güçlü forum betiklerinden biridir. Kullanıcılarınız için girdilerini birbirleriyle paylaşabilecekleri bir bilgi tabanı oluşturmanıza yardımcı olur. Hızlı ve kolay kurulum sağlar.
Kayıt, oturum açma, oturum kapatma ve kayıp parolaları almaya olanak tanıyan bir kimlik doğrulama sistemi ile doludur. Basit ve çekici bir kullanıcı arabirimi sağlar.